Elbűvölő a titok,melynek hatására azok,akik szeretik az állatokat,nem élhetnek nélkülük,s MÁSOK LESZNEK, mint a többi ember!

2011. május 13., péntek

Amikor szeretik a kutyát,de nincs miből ellátni.....













2011.május 13.

Solt...

Bejelentés érkezett hozzám egy állatkínzásról miszerint a kutyus csont sovány nem adnak neki enni és láncon van,,,
Nem tétlenkedtem :) Szóltam Pintér Tibinek Ő sokat segít nekem,ha ilyen helyszínekre kell kimenni mégiscsak férfi és nagyon szereti Ő is az állatokat igazi jó szívű állatvédő:)
Beültünk hát a kocsiba és indultunk.A megadott címen valóban ott volt kikötve a csontsovány roti keverék fiúcska...
Hamar elő is bukkant a kutyus tulajdonosa aki meglepő módon normális hangnemben beszélt beinvitált minket egyáltalán nem volt ellenséges.Megjegyzem százból egy ilyen gazdival találkozok...
Megmutatta a kutyus oltási könyvét aki eddig be volt oltva csak mióta Ő munka nélkül volt azóta nem tudja a kutyust etetni sem saját magukat.Őszintén elmesélte azt is,hogy nagyon szereti ezt a kutyát és sokkal rosszabbul is nézett ki már szegény mint most,de egész egyszerűen nem bír neki venni tápot így kenyeret szokott neki adni ami marad stb....
Szóba hoztam,hogy esetleg elvinném a kutyust gondozni stb....ekkor teljes kétségbeesés látszott az arcán és kért had maradjon megtesz érte amit csak tud.
Összenéztünk Tibivel és megbeszéltük próbálunk neki segíteni... Vittünk le maradék tápokat amik még nálam voltak Tibi vett 2 konzervet én meg 10 pohár joghurtot és egy db sajtot is neki.Amikor a kutyus evett kicsit látszott fáj a hasa....rég nem evett már rendesen így nem is adtunk neki hirtelen sokat...
Nekünk sincs,de ezt a kicsit legalább oda tudtuk adni.
Ha valaki tudna nekik segíteni az nagyon jól jönne,ha én kapok nagyobb testű kutyusnak való tápot adni fogok én is még ,de most nem tudok többet.
A történet tanulsága számomra,hogy van még igazi szeretet csak épp a szegénység....
Képek....








2011.május 24.


Hát meg kell mondjam jelentős változások történtek az elmúlt napok során:)

Első körben szeretném megköszönni a felajánlott segítségeket! Rendkívül pozitív változás ami ezzel a kutyussal történt a segítő kezeknek köszönhetően pár hétre való ennivalót sikerült venni -vinni neki.
A képek önmagukért beszélnek!
Köszönjük szépen még egyszer!
Aki a továbbiakban segíteni szeretne még,hogy ez így is maradhasson az alábbi telefonszámon vagy email címen tud jelezni.
Ágica: 06/30 367 2115
email: 33agica@gmail.com


képek-videó


Nincsenek megjegyzések: