Elbűvölő a titok,melynek hatására azok,akik szeretik az állatokat,nem élhetnek nélkülük,s MÁSOK LESZNEK, mint a többi ember!

2010. november 7., vasárnap

Akiktől el kellett búcsúznunk:(




Drága kincsem:((((
Meghalt 2011.február 14.
Sokat betegeskedett ez a kicsi csillag:(((Kiderült a halálos kór áldozata lett FIP a gyilkos kór érte utól:(((
Nyugodj békében:(((

Köszönet Marcsikának és Gabikának a lelkiismeretes gondozásért!


Nyugodj békében Tejfölke:((

Tejfölke története...

December 16.-a

Mínusz fokok vannak keményen...

Délelőtt átmentem a boltba....van itt egy kis abc.,...mellette egy ház amiben nem laknak...annó itt találtam Angyalkát is:)
Hangos nyávogásra lettem figyelmes...egy szép vörös pici cica sírt a fenyő fa alján a jeges hóban:(
Félt és fázott éhes is volt....de annyira meg volt rémülve nem mert közel jönni...hosszasan hívogattam,de semmi.....hazajöttem pár méterre lakom onnan.Gondoltam viszek némi élelmet hátha azzal oda bírom csalni....jobban felöltöztem és vissza mentem...csalogattam hívogattam hosszasan mire elkezdett közeledni,de nagyon félt...ahogy néztem pont akkora mint Angyalka a formája is épp olyan csak ez a cica vörös színű,így lehet,hogy tesók:)))
Vártam-vártam majd meg fagytam ,de tudtam Ő jobban fázhat láttam a lábacskája is jeges volt nagyon így nem adtam fel....hosszú idő múlt el mire annyira közel jött,hogy el bírtam kapni....nagyon csúnyán megkarmolt és meg is harapott...,de nem baj végre a kezemben volt bebújtattam a kabátomba akkorra már kicsit meg is nyugodott érezte a melegséget szépen a lábacskájáról a szőréről is leolvadt a hó....
A kezemtől csupa vér lett szegényke mire hazaértünk...
Letettem a konyhába a jó meleg konvektor elé itt pihennek a többiek is..előtte a teli kis tálak:)A bőség zavara látszott rajta ls egyből meg is nyugodott evett szépen kapott féreg hajtót is és csendesen megpihent a nagy fagyos éjszakák után:)
Február elején annak reményében,hogy könnyebben talál gondos gazdira Tejfölke felkerült Budapestre Marcsika és Gabika gondozásába.....
Aztán este jött a szomorú hívás és Marcsika elmesélte mi történt...:((

2010-2011.02.14
Nyugodj békében kicsi kincsem:(((







Balesetes kutyus Harta mellett....



Csörgött a telefonom Era volt az...Baleset ért egy kutyust autó gázolta el,Harta közelében az út mentén.Egy fiatal pár kislányukkal jelentették az esetet a hölgy nagyon izgatottan hívott fel miután Era megadta a számon neki.A tények a következők voltak...Kutyus az árok partján belement az ottani nádasba ahonnan ezek a kedves emberek kihúzták és kértek számára segítséget.Hamar odaértem a hívástól számított 20 percen belül...sajnos ennyi a távolság.A kutyus enyhén sokkos állapotban volt a hátsó lábait farkát mozdítani nem tudta...A sérülésétől függetlenül nagyon barátságos volt...betettük a kocsimba és már indultam is vele a Dunaföldvári állatkórházba.Era már várt.Néhány percnyi várakozás után már a rendelő asztalon feküdve várt a kis drága.Túri doktor megvizsgálta,kapott infúziót injekciókat aztán elbódította és megnézte ultrahanggal is.Szerencsére belső vérzése nincs.Annál aggasztóbb,hogy lehet tört a gerince...ez holnap fog kiderülni mikor meg tudja röntgenezni(átmenetileg nem jó a gép).
Era betette helyre ahol kényelmesen tud pihenni ,várni a holnapot.Nagyon bízom benne,hogy csak erősebb zúzódása lehet vagy más jellegű törés ami gyógyítható.
Türelmetlenül várom a holnapot...




Sajnos 2 röntgenfelvételből az egyik gerinctörést mutatott:(((((((((
Így a leghumánusabb,ha átengedjük ezt a kis drágát a szivárványúton:(((



Nyugodj békében kicsi angyal....:(


Gyertyagyújtás...

http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/17494.kivalasztott

Egy kis híd köti össze a földet az Éggel,ez a szivárványhíd,mely csodás színekkel ragyogóan ível földig érő tarka ívvel. Innenső oldalán a hídnak pompázó virágok nyílnak,friss zöldek a pázsitos rétek,üdék a völgyek,dombvidékek,örök a tavasz,nem esik a hó,van bőséggel ennivaló,mindig lágy meleg az idő,a víz is mindig frissítő. Ha egy kedvencünk kihűl,erre a szép helyre kerül. Az agg,megtört állatok itt lesznek újra fiatalok,újra épek a megcsonkoltak,és egész nap csak játszadoznak. Az én kutyám is itt lakik és nagyon vár valakit. Hisz egy hiányzik csak neki: nincs vele,ki szereti. Hát hancúrozik egész nap, míg el nem jő a pillanat. Most hirtelen abbahagyja: -orr tágul,fül feláll,lába remeg,szűkül a szempár- rohanni kezd,megjött a gazdi. S hogy megérzett és meglátott,hozzád rohan a barátod,csókolgatod újra meg újra,belenézel hűséges szemébe és elindultok. Majd elérve a csodák útjának végére,a szivárványhídon együtt mentek át és ez lesz nektek az igazi mennyország.

Nincsenek megjegyzések: